Sponsoren

Actief ’81 kan dankzij bijdragen in natura en door financiële ondersteuning extra activiteiten ontwikkelen voor onze leden. Zo wordt bijvoorbeeld het Beachvolleybaltoernooi al jaren ondersteund door Koenders Totaalbouw voor technische uitvoering van grondwerk en bouwmaterialen, Bestratingsbedrijf Jaymie Wissink uit Duiven gaat ook dit jaar helpen bij het egaliseren van het speelterrein, Internatuur voor prijzen voor de beachloterij, JS Steigerbouw uit Aerdt voor de kramen, Fidato voor de levering van de muziekinstallatie, Autohopper voor het beschikbaar stellen van de bus en Puntkomma voor het drukken van de programmaboekjes en de beachloten. Verder zijn we erg blij met onze 100-eurosponsoren: Rozeman Logopedie, Viro, Display Concepts, Leunen Schilderwerken, De Boer Dakbedekkingen en de bijdrage die Jos Berends levert aan de BBQ voor de vrijwilligers, terwijl WC De Wyborgh ook een flinke ondersteuning geeft.

25e editie

Dit jaar zal er door een extra bijdrage van Koenders Totaalbouw, Puntkomma, Arma en Zaal Wieleman een gadget worden uitgedeeld aan alle deelnemers vanwege de 25e editie van het Beachtoernooi!

Wilt u ook sponsor worden van Actief ’81: neem contact met het secretariaat op voor nadere afspraken. In onze flyer hebben wij enige modellen geschetst vanaf € 100,= per jaar.

actief_brochure

Sponsormogelijkheden Actief ’81