Heren (en dame) 1

Op de foto staand: Cor, Hans, Frans, René (9), Kim (11), Jos (4), Marcel (1), Rikkert (10), Richard (6), Louw Knielend: Ed (5), Rick (8), Chris (7), Jochum (3)

De heren (en dame) van Actief ’81 komen uit in de 2e klasse van de Nevobo in de regio oost. Hun speel locatie is De Nieuwhof te Westervoort en zij trainen op de dinsdag van 20.00 uur tot 22.30 uur. Ook hun thuiswedstrijden worden op dinsdagavond gespeeld en de uitwedstrijden op andere doordeweekse avonden of op de zaterdagen.

Het team staat voor gezelligheid en de derde helft na de training of wedstrijd is dan ook heel belangrijk voor de goede sfeer in het team. Aan het eind van het seizoen gaan de heren (en dame) in april een avond stappen om het seizoen te evalueren. Onder het genot van een lekker drankje gaan zij uit eten en daarna nog even gezellig doorzakken, want gezelligheid is heel belangrijk in dit team.

Ook op het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi van Actief ’81 zijn de heren (en dame) van de partij om te helpen met het opbouwen en afbreken, maar ook om in de competitiepoule tegen andere teams te strijden om de prijzen.

Standen en uitslagen Nevobo: klik hier