Aanmelden als lid

Hebben de positieve verhalen van onze vereniging je bereikt, wil je graag een lekker potje volleyballen, zoek je gezelligheid of heb je een goede indruk gekregen door deze website, word dan lid van volleybalvereniging Actief ‘81. Download hier onze algemene informatie.

Lid worden is heel gemakkelijk en verloopt in de volgende stappen:

Stap 1:
Stuur een mail naar secretariaat@actief81.nl met daarin de dag en het team waar je wilt volleyballen en wanneer je de eerste training wil bijwonen.

Stap 2:
Het secretariaat meldt jouw verzoek aan een collega-bestuurslid (de begeleidingscommissie) en deze neemt contact met je op en stelt de juiste datum vast van de eerste vrijblijvende training. Hij zal de trainer van de betreffende groep dan op de hoogte brengen van jouw komst.

Stap 3:
De eerste 4 trainingen zijn geheel gratis en bedoeld ter oriëntatie van jou en het team. De trainingen kun je het beste achter elkaar volgen. Je kunt ook op meerdere avonden aansluiten om te zien welke groep het beste past. Als je een keer niet kunt, dan is dit geen probleem, maar laat dat weten aan de trainer van de groep en als je het in een andere groep ook eens wil proberen, dan is dat mogelijk. Je mag bij ons voor een vast contributiebedrag bij meerdere groepen meespelen. Dit gaat wel in overleg met de trainers en de spelers van die groepen.

Stap 4:
Als er een match is tussen jou en het team, download dan het  inschrijfformulier en lever die ingevuld weer bij de trainer in. Deze zorgt ervoor dat het formulier bij het secretariaat terecht komt en dan kunnen we je verwelkomen als nieuw lid van onze vereniging.

Stap 5:
Bij jouw bank voer je een automatische periodieke betaling per kwartaal in voor de verschuldigde contributie op rekening NL60INGB0006318102 t.n.v. Actief ’81 te Velp.

Kortom in 5 stappen kun je lid worden van onze gezellige vereniging.