Maandag gemengd

Carl, Fred, Ben, Kim, Jeffrey, Björn, Tessa, Tanja, Jaco, Richard, Max, Jeroen en Stefan. En dan is de groep niet eens compleet!

Het recreantenteam op de maandagavond bestaat uit een leuke groep fanatieke volleyballers

Zonder leiding wordt elke maandagavond van
20:15 uur – 21:45 uur fanatiek getraind en lekker gespeeld in de Nieuwhof.

Een aantal heren uit deze gemengde groep nemen deel aan de regionale Nevobo recreantencompetitie, die vier keer in een seizoen spelen in Pannerden. Het team heeft al meerdere malen de eerste plaats  behaald in de hoogste poule en is ook al een aantal malen op regiokampioen geweest.
Sinds kort doet deze groep ook mee aan de Midweekcompetitie in Valkenhuizen, kortom de groep is er op gericht om op een zo hoog mogelijk (recreatief) niveau mee te doen om de “prijzen”. Net als eerdere jaren zal het eindtoernooi in Terborg weer worden gehaald.

Richard, Maurice, Björn, Kim, Albert, Max en Fred op de regiokampioenschappen in Terborg 2022: 3e plek!

Ook nemen diverse spelers/speelsters elk jaar deel aan het door onze vereniging georganiseerde Toon’s recreantentoernooi

Wanneer u volleybalervaring heeft en zin hebt om nog wat fanatiek te volleyballen en zich wilt aansluiten bij deze groep  dan bent u van harte welkom. Hierbij is het altijd mogelijk een aantal weken proef te draaien.

 

 

Voor wedstrijdschema en uitslagen Nevobo recreantencompetitie klik http://www.volleybal.nl/competitie/team/ckl8l0j-hr-2