Maandag gemengd

Recreanten-Gemend-Maandag-2015-2016

V.l.n.r.: Rikkert, Jaco, Walter (trainer), Erik, Monique, Willem, Inge, Stefan, Albert en Jeroen. Ontbreken nog: Annemieke, Carolien, Jelle, Gerard en Paul.

Het recreantenteam op de maandagavond bestaat uit een leuke groep fanatieke volleyballers

Zonder leiding van een trainer wordt elke maandagavond van
20:15 uur – 21:45 uur getraind en lekker gespeeld in de Nieuwhof.

Een aantal heren uit deze gemengde groep nemen deel aan de regionale Nevobo recreantencompetitie, die vier keer in een seizoen spelen in Pannerden. Het team heeft al meerdere malen de eerste plaats  behaald in de hoogste poule en is ook al een aantal malen op regiokampioen geweest.
Dit heeft zelfs in 2009, 2011 en 2012 geresulteerd in deelname aan het landelijke nationale recreantenkampioenschap, welke jaarlijks door de Nevobo in Utrecht wordt gehouden.

Aktief-81-Heren-2

Het Nevobo team, gesponsord door SW Architecten: Rikkert, Stefan, Walter, Erik, Jeroen en Jaco. (afwezig: Paul en Gerard)

Ook nemen diverse spelers/speelsters elk jaar deel aan het door onze vereniging georganiseerde Toon’s recreantentoernooi

Wanneer u volleybalervaring heeft en zin hebt om nog wat fanatiek te volleyballen en zich wilt aansluiten bij deze groep  dan bent u van harte welkom. Hierbij is het altijd mogelijk een aantal weken proef te draaien.

 

 

Voor wedstrijdschema en uitslagen Nevobo recreantencompetitie klik http://www.volleybal.nl/competitie/team/ckl8l0j-hr-2