Nieuws

Geslaagde Beach ondanks onweersbui

Geplaatst op: 28 augustus 2023

Wat was het spannend en wat hebben we geboft. Bij de opbouw en tijdens de vrijwilligersavond kwam het met bakken uit de hemel. Op de zaterdag hielden we het vrijwel de hele dag droog en op de zondag een half uurtje uitstel door de plotse onweersbui. Ondanks die bui is het Beachvolleybaltoernooi van Actief ’81 wederom GESLAAGD te noemen. Een grote opkomst, leuk spel, prachtige winnaars en verliezers, maar bovenal een heerlijk weekeinde voor zo’n 250 deelnemers. Dank allen, sponsoren, vrijwilligers, commissieleden en alle andere betrokkenen op voor- en achtergrond voor dit mooie evenement. Op naar 2024!

Hier vindt u een foto-impressie van het hele weekeinde. Wanneer u ook mooie foto’s heeft, stuur ze naar ons mailadres!

Beach clinics Demo-training mei 2023

Geplaatst op: 28 mei 2023

In mei zijn we weer gestart met de Beach clinics op de Waaij in Westervoort. Maar helaas het watermanagement werkte niet echt mee. Een veel te hoge waterstand maakte het onmogelijk om het net met de palen te plaatsen. Dus toen maar wat geïmproviseerd met alleen het veldlint en veel enthosiastme.

Een week later weer geprobeerd, maar helaas het waterpeil zakt maar heel langzaam, dus we zijn uitgeweken naar Rutgers in Lathum. Hier konden we met mooi weer heerlijk een partijtje volleyballen. Kijken hoe het de volgende maand gaat verlopen.

Mengelmoestoernooi 06-06

Geplaatst op: 29 maart 2023

Op 6 juni zullen we als Actief ’81 voor het eerst sinds jaren het befaamde Mengelmoestoernooi gaan organiseren. Kim en Christy-Anne hebben de organisatie in handen en we gaan als vereniging lekker met elkaar volleyballen. Alle teams worden gehusseld en op een gezellige manier elkaar nog beter leren kennen. Alle info volgt nog, maar zet deze datum vast in je agenda!

Beach 2023

Geplaatst op: 29 maart 2023

Net als in 2022 gaan we weer een superweekend organiseren tijdens Westervoort in Beweging in het weekeinde van 26 en 27 augustus.

De voorinschrijving is al gestart op deze pagina. De organisatie is al in volle gang en ook dit jaar rekenen we op een prima opkomst, fantastisch weer, een keur aan vrijwilligers en ook nog de gebruikelijke activiteiten als schmincken, luchtkussen en de onweerstaanbare Beachburgers. In ons fotoalbum een impressie van de editie 2022. En met deze link een impressie per video.

ToonsRecreantentoernooi 2022 werd in 2023 gehouden

Geplaatst op: 11 november 2022

Beach Volleybal Toernooi 2022

Geplaatst op: 6 augustus 2022

Na 2 jaar afwezigheid heeft Actief’81 weer haar jaarlijkse Beach Volleybal Toernooi.
3 en 4 september in Westervoort bij zwembad De Waaij van 9.00 tot 16.00 uur. Hier vindt u al een eerste impressie.

4 personen per team, inschrijfgeld € 30.
Daarvoor krijgt u:
– Sfeervolle ambiance met muziek, eten en drinken.
– Ongedwongen familiesfeer.
– Voor iedereen, meedoen is genieten.
Aanmelding van teams via e.willemsen11@icloud.com of www.actief81.nl

Beach Clinics Demo-training 8 juli

Geplaatst op: 9 juli 2022

Vanavond weer een perfecte avond voor een mooie clinic. En met 19 personen een prima bezetting. Jong en oud, ervaren en minder ervaren, allemaal door elkaar om de kneepjes van het volleybal onder de knie te krijgen. Maar wat voorop staat is plezier met elkaar hebben en lekker bewegen. Dat is vanavond zeker gelukt.

Ben je er ook bij de komende vrijdagavonden??

Beach inschrijving verlengd

Geplaatst op: 1 juli 2022

Voor het beachtoernooi van 3 en 4 september zijn er nog een paar plaatsen beschikbaar voor teams die zich willen aanmelden op dezaterdag of de zondag. Er hebben zich nu al ca 50 teams aangemeld en er is ruimte voor 56 teams. Vandaar dat de inschrijving nog open staat tot 20 juli. Begin augustus worden de speelschema’s definitief opgesteld en digitaal verzonden aan de contactpersonen. Voor het geval er nog twijfelaars zijn: Actief zorgt voor een TV scherm zodat Zandvoort niet gemist hoeft te worden. Inschrijven kan hier.

40 jaar Actief ’81 video

Geplaatst op: 17 juni 2022

Tijdens het 40-jarig jubileumfeest op 11 juni heeft Carl Berendsen een heel leuke video gemaakt die hier is te bekijken.

Wil je lid worden van deze leuke vereniging en wil je de laatste trainingen in juni en juli GRATIS meemaken: meld je aan bij secretariaat@actief81.nl of ga naar een van de trainingen op de maandag, dinsdag of woensdagavond in De Nieuwhof!

Of kom natuurlijk op de vrijdagavond naar de Waaij om op het strand te beachvolleyen!

12 jubilarissen, samen bijna 400 jaar lidmaatschap

Geplaatst op: 13 juni 2022
11 van de 12 jubilarissen: staand v.l.n.r. Maya Hogewerf (28 jaar lid), Hans Noy (34) Cor van den Hof (40 en nu erelid), Tineke van den Hof 38) Simon van den Berg (40) en Karin Weernink (29), Zittend Carl Berendsen (40 en nu erelid), Christy-Anne Kniestedt (25), Marcel Willemsen (25), Erik Willemsen (25) en Emmy Seuren (29). Riny Boss (29) ontbreekt op de foto