Nieuws

Alweer de laatste clinic

Geplaatst op: 14 september 2019

Met een zelfde opkomst als vorige week, namelijk 7 personen, hebben we alweer de laatste clinic van dit seizoen gespeeld.

Het was een prima seizoen met veel opkomst en leuk spel. Ook de jeugd was goed vertegenwoordigd, mede doordat zij met hun ouders mee mochten en het volleybal dan toch al in het bloed zit.

We hopen dat het mooie enthousiasme van dit jaar doorgezet kan worden naar volgend jaar, met net zo een opkomst en inzet van de spelers.

Tot het volgende seizoen.

Nog één clinic te gaan

Geplaatst op: 7 september 2019

Vrijdagavond was het weer prima Beach weer. Met een bezetting van 7 personen iets afnemend t.o.v. de vorige clinics maar toch een mooi aantal op lekker te volleyballen.

Voor Kim en haar vader was het al de laatste clinic van dit seizoen en we hebben haar voor hun prachtige inzet even in het zonnetje (maantje) gezet. Pa was zich al aan het voorbereiden op hun vakantie. Nogmaals beide bedankt.

Volgende week de laatste clinic van dit seizoen en ik hoop weer op een mooie opkomst, tot ziens op het Beach.

Jeroen bedankt voor het maken van de foto

Geslaagde Beachclinic

Geplaatst op: 31 augustus 2019

Op vrijdag 30 augustus is alweer de 2e “najaarsbeachclinic” gehouden. Ook nu weer een mooie opkomst van 14 personen, waarbij de jeugd ook weer goed was vertegenwoordigd. Prachtig hoe je de vooruitgang ziet van onze jongste spelers.

Het weer werkte ook weer prima mee, mooi volleybalweer ook al wordt het nu al wel snel donker. Komende vrijdag 6 september de voorlaatste clinic en 13 september de laatste clinic die in samenwerking met de Gemeente Westervoort wordt georganiseerd door Actief’81.

Iedereen bedankt voor de opkomst en tot snel.

Fotoserie Beach

Geplaatst op: 22 augustus 2019

Tijdens het Beachtoernooi op 17 en 18 augustus 2019 heeft fotograaf Dennis Daamen een mooie serie foto’s geschoten. Hier is een speciaal album voor aangemaakt.

Beach weer geslaagd

Geplaatst op: 18 augustus 2019

Ondanks de enkele regenbui (dat overigens geen enkel team heeft weerhouden om toch te gaan spelen!) is het 26e Beachtoernooi weer zonnig afgesloten. Dik 50 teams, verdeeld over 2 dagen hebben gestreden om de felbegeerde eerste plek in de eigen poule. Zowel de competitiespelers als de recreanten (zelfs uit Leiden en Lisse) konden in het natte zand alle energie steken in de service, de pass, de set-up en de smash, waarna de duik, de redding en de misser bepaalde naar welk team het punt ging. De uitslagen kunt u voor de zaterdag en de zondag terugvinden in de gelinkte PDF. Ook de uitslag van de loterij kunt u hier terugvinden. In ons fotoalbum kunt u een impressie terugvinden. Op RTV Mozaiek is een filmpje vertoond van alles rond Westervoort in Beweging. Die is met deze link op YouTube te vinden. Leuk stukje over beach op zaterdag.

Beachvolleybal WIB

Geplaatst op: 14 augustus 2019

Het weekeinde van 17-18 augustus staat weer in het teken van Beachen bij Actief ’81. Ruim 50 teams strijden weer op het strandje bij De Waaij om de felbegeerde prijsjes. Zowel competitiespelers als recreanten vermaken zich in verschillende poules en strijden als buurtjes, familie, collega’s of mede volleyballers in hopelijk tropische omgeving en omstandigheden. Ook al laat het dit jaar misschien een beetje te wensen over…….

Neemt niet weg dat Actief 81 zich weer van haar beste kant laat zien met alle steun van de vrijwilligers en het organisatie comité.

Vanaf volgende week is de foto-impressie weer te zien in het foto-album. Volgende week starten ook de trainingen in zowel De Nieuwhof als De Pals. Kijk elders op onze website voor de speeltijden en de groepen. Alle groepen kunnen nog aanvulling gebruiken, dus kom gerust 4 weekjes proeftrainen op een van onze avonden.

Laatste Beachclinic voor vakantie

Geplaatst op: 6 juli 2019

Gisteren, 5 juli, was alweer de laatste clinic voor de zomervakantie. Met weer een overweldigend aantal deelnemers van 18 personen. Met veel aanstormend talent was het weer een leuke beachavond. Prachtig om te zien hoe onze jeugd een leuk balletje meespeelt. Jong geleerd is oud gedaan.

Vanaf deze plaats wil ik Kim ook hartelijk bedanken voor haar inzet om onze Actievelingen over te halen om op vrijdagavond te komen spelen. We hebben nog nooit zo’n grote opkomst gehad. SjaPo.

Hopelijk zien we jullie na de zomervakantie vanaf 23 augustus weer op De Waaij. Prettige vakantie.

2e Beachclinic groot succes

Geplaatst op: 22 juni 2019

Met een opkomst van circa 22 volwassenen en 4 kids was de afgelopen clinic een groot succes en een heerlijke volle bak. Door het vormen van 4 teams konden we de krachten mooi verdelen. Jammer genoeg moest de zoon van Jeroen vroegtijdig het veld verlaten, hij kreeg de bal vol op zijn gezicht. We hopen dat het goed komt.

Aankomende vrijdag is de volgende clinic en hopen we natuurlijk weer op een vol strand. Maandagavond gemengd nog bedankt voor de grote opkomst.

Beachclinics 2019 van start

Geplaatst op: 15 juni 2019

De eerste Beachclinic op de Waaij is afgelopen vrijdag van start gegaan.

Met prachtig weer en 7 personen sterk een mooi opkomst. Met dank aan de deelnemers en de kids van Rikkert. Rens je deed het perfect, maar hij wou niet op de foto.

Volgende week heeft Hans Breunisssen toegezegd om ook weer een avondje mee te volleyballen. En zoals ik hoorde komt het team van maandagavond gemengd ook even in het zand happen. Dat wordt gezellig.

Denk je dit is iets voor mij, meld je dan aan via deze website tabblad “evenementen”. Tot midden september, m.u.v. de schoolvakantie, houden we elke vrijdagavond een clinic vanaf 19.00 uur tot circa 21.00 uur. Langskomen op zwembad de Waaij kan uiteraard ook.

Tot aankomende vrijdag.

En weer twee teams naar Terborg

Geplaatst op: 9 april 2019

Voor het vijfde jaar achtereen gaan er weer twee teams van Actief ’81 naar de volgende ronde van de NeVoBo recreantencompetitie. Alleen is het dit keer toch anders. Het herenteam van de maandagavond heeft het dit jaar niet gehaald, maar de damesrecreanten nemen hun plek in, naast het vaste team van de maandagavond. Op 7 mei zullen zij gaan strijden om een plek in de finaleronde. Het damesteam (voor het merendeel het oude competitieteam) gaat voor het eerst naar deze volgende ronde. We wensen de beide teams veel succes toe!