Nieuws

Beachtoernooi 3-4 september

Geplaatst op: 16 april 2022

Gelukkig, de seinen staan op groen. We gaan weer in het kader van Westervoort In Beweging het bekende Beachvolleybaltoernooi organiseren. Zowel de leden, de organisatie als de eerder ingeschreven teams hebben aangegeven dat zij er weer helemaal voor willen gaan. Dus houdt deze website in de gaten, volg de publicaties en schrijf je in vóór 30 juni om verzekerd te zijn van een heerlijke dag, vlak voor het begin van het (school- en volleybal)seizoen.

Beach Clinics-Demo trainingen

Geplaatst op: 16 april 2022

Ook in 2022 zal Actief ’81 op het vaste veld op natuurbad De Waaij in Westervoort haar Beachclinics gaan geven aan iedereen die van volleybal houdt. Vanaf 20 mei staat het vaste veld weer klaar (althans bij laag water en redelijke temperaturen en weersomstandigheden) en daar gaan we de hele zomer mee door. Kijk op de website Evenementenpagina voor alle details en inschrijvingen. Het belooft net als 2021 een heerlijke vrijdagavond te worden! Geniet mee en schrijf in…….

Regiofinale = 2 x Actief ’81

Geplaatst op: 16 april 2022

Na twee jaar zonder competitie of finale is er op 19 april 2022 toch weer een Regiofionale van de Nevobo Recreantencompetitie waar Actief ’81 al jaren aan deelneemt. Ook nu weer is de club vertegenwoordigd met een Dames team en een Herenteam die gaan strijden om het kampioenschap van de regio. Wij zullen de uitslagen binnenkort publiceren.

2022: 40+1 jarige viering Actief ’81

Geplaatst op: 16 april 2022

In 2021 bestond Actief ’81 40 jaar. Dat gaan we vieren in 2022 en iedereen snapt wel waarom☺. Alle leden en hun partners worden op 11 juni gefêteerd op een gezellige avond met een hapje, drankje, activiteit en dansen. Uiteraard in een te verwachten thema, ga maar raden…..

Toon’s Recreantentoernooi

Geplaatst op: 19 oktober 2021

Beste volleyballiefhebbers,

Op woensdag 10 november 2021 organiseert Actief ’81 haar jaarlijkse Toon’s Recreantentoernooi. Toon’s Recreantentoernooi is vernoemd naar de oprichter van Actief ’81, Toon Berntzen, en wordt georganiseerd voor gemengde recreantenteams waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan.

We willen jullie dan ook graag uitnodigen om er, samen met ons, een onvergetelijke avond van te maken! Inschrijvingskosten per team: € 20,-.

Als je geen (compleet) team hebt kun je je ook individueel opgeven, zodat de organisatie kan kijken of zij zo een team kunnen samenstellen. De leden van Actief ’81 betalen geen inschrijfgeld.

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 november via hansnoy@gmail.com  

(minimaal 2 dames per team). In de bijlage vind je alle gewenste gegevens!

We zien jullie graag op woensdagavond 10 november in Sports Planet de Pals in Westervoort!

Vriendelijke groet,

De toernooicommissie van Actief ‘81

Hoogwater De Waaij

Geplaatst op: 13 augustus 2021

Nu ruim 3 weken later na het hoge water is de Waaij nog steeds onbespeelbaar. Het kwelwater is nauwelijks gezakt. Helaas moeten we nog een aantal weken wachten voordat het zandpakket weer bespeelbaar is.

13 augustus 2021

Hoog water op De Waaij

Geplaatst op: 23 juli 2021

Vandaag 23 juli de waterhoogte op De Waaij gecontroleerd en wat te verwachten was is inderdaad het geval. Voorlopig even geen Beachvolleybal op De Waaij of we moeten waterpolo spelen.

Als het weer mogelijk is om te ballen laat ik dit direct weten.

Beach Demo Training 9 juli

Geplaatst op: 10 juli 2021

Met een prima bezetting de afgelopen weken, was het vorige week even goed balen. In het verleden was wel een een afdekplankje van de funderingsconstructie door iemand even “geleend”, echter vorige week was de hele afdekconstructie verdwenen. Gelukkig had Jeroen nog wat plaatmateriaal staan en heeft afgelopen week een nieuwe constructie in elkaar gezet. Vandaag deze weer geplaatst en we hopen dat deze niet weer even “geleend” wordt. Jeroen bedankt voor je inzet.

De training van vandaag was weer uitstekend. Met een bezetting van 15 personen weer een volle bak. Als het water in De Waaij niet te veel stijgt kunnen we nog vele weken tot half september vooruit. Op naar volgende week.

Beach Demo Training 11 juni

Geplaatst op: 13 juni 2021

We treffen het nog steeds met het mooie weer. Het waterpeil is wel iets gestegen van De Waaij, maar gelukkig zorgde dit niet voor problemen.

Met 10 personen, waarvan weer 2 nieuwe deelnemers uit de buurt, weer een mooi aantal om te trainen. Op naar de volgende training.

Beach Demo Training 4 juni

Geplaatst op: 5 juni 2021

Net voor de hevige regenval konden we nog een mooie training afwerken. En het lijkt of we het afspreken, maar ook deze week waren 12 personen present. Nu eveneens netjes binnen de coronaregels, zoals onderstaande foto aantoont. Vanaf volgende week worden de coronaregels weer wat verder versoepeld, het gaat de goede kant op.