Nieuws

Beach inschrijving verlengd

Geplaatst op: 1 juli 2022

Voor het beachtoernooi van 3 en 4 september zijn er nog een paar plaatsen beschikbaar voor teams die zich willen aanmelden op dezaterdag of de zondag. Er hebben zich nu al ca 50 teams aangemeld en er is ruimte voor 56 teams. Vandaar dat de inschrijving nog open staat tot 20 juli. Begin augustus worden de speelschema’s definitief opgesteld en digitaal verzonden aan de contactpersonen. Voor het geval er nog twijfelaars zijn: Actief zorgt voor een TV scherm zodat Zandvoort niet gemist hoeft te worden. Inschrijven kan hier.

40 jaar Actief ’81 video

Geplaatst op: 17 juni 2022

Tijdens het 40-jarig jubileumfeest op 11 juni heeft Carl Berendsen een heel leuke video gemaakt die hier is te bekijken.

Wil je lid worden van deze leuke vereniging en wil je de laatste trainingen in juni en juli GRATIS meemaken: meld je aan bij secretariaat@actief81.nl of ga naar een van de trainingen op de maandag, dinsdag of woensdagavond in De Nieuwhof!

Of kom natuurlijk op de vrijdagavond naar de Waaij om op het strand te beachvolleyen!

12 jubilarissen, samen bijna 400 jaar lidmaatschap

Geplaatst op: 13 juni 2022
11 van de 12 jubilarissen: staand v.l.n.r. Maya Hogewerf (28 jaar lid), Hans Noy (34) Cor van den Hof (40 en nu erelid), Tineke van den Hof 38) Simon van den Berg (40) en Karin Weernink (29), Zittend Carl Berendsen (40 en nu erelid), Christy-Anne Kniestedt (25), Marcel Willemsen (25), Erik Willemsen (25) en Emmy Seuren (29). Riny Boss (29) ontbreekt op de foto

40 jaar Actief 81

Geplaatst op: 13 juni 2022

Op 11 juni heeft Actief ’81 haar 40 jarig jubileum (eigenlijk in 2021) op een heel feestelijke wijze gevierd met bijna 70 gasten. Bij Wieleman zijn alle gasten prima verzorgd met een walking dinner en werd een avondvullend programma verzorgd. Na het welkomstwoord door Hans Noy hebben Fred Mooijman en Albert Kooistra een 12-tal jubilarissen in het zonnetje gezet. Twee leden werden nog even apart gehuldigd, omdat zij niet alleen vanaf het eerste uur lid zijn, maar ook omdat zij nog steeds actief zijn in de vereniging als speler, bestuurs- of commissielid. Cor van den Hof en Carl Berendsen werden daarom als Erelid toegevoegd aan de andere ereleden.

Toen kwam er een verrassing voor de langstzittende bestuursleden. Die werden door de leden in een weldadige zon gezet met bloemen, chocolade en een geweldige stoffelijke bijdrage, samengebracht door alle leden. Dit werd enorm gewaardeerd!

Na dit “officiële” deel startten Jurgen en Martijn een pub-quiz met in totaal 12 teams van ca 6 deelnemers. Na een ronde of zeven, waar tussendoor heerlijke gerechten (en drank) werd geserveerd, werd er een winnaar bekend gemaakt, die ondanks het protest en de motie van wantrouwen alsnog de eerste plaats mochten vieren. Team 11: gefeliciteerd. Ook Team 1 had hoog gescoord en werd tweede, het team met de twee “vegetariërs” werd derde (Team 5 dus). En toen kon Henk van Uhm los gaan als DJ met uiteraard jaren 80 muziek. Tot 00.00 uur werd er weer driftig bewogen alsof het een training was en voelde iedereen zich weer 40 jaar jonger. Kortom, een zeer geslaagde avond. In het foto-album zullen film- en fotobeelden te vinden zijn.

Beach Demo training 3 juni

Geplaatst op: 4 juni 2022

Alweer de 3e avond gespeeld met een mooie groep van 11 personen. Bij de 1e en 2e avond was het weer iets minder maar de inzet had daar niet onder te lijden. Af en toe een buitje, maar ja. Deze avond heerlijk gespeeld waarbij het tot mooie volleybalrally’s kwam. Het weer was ook prima, alleen wat veel wind. Op naar de volgende vrijdagavonden.
Ook wil ik hierbij de gemeente nog even bedanken voor het los maken van het zandpakket en het verwijderen van het onkruid aan het begin van het seizoen.
Hopelijk zien we jouw ook op de volgende vrijdagavonden.

Beachtoernooi 3-4 september

Geplaatst op: 16 april 2022

Gelukkig, de seinen staan op groen. We gaan weer in het kader van Westervoort In Beweging het bekende Beachvolleybaltoernooi organiseren. Zowel de leden, de organisatie als de eerder ingeschreven teams hebben aangegeven dat zij er weer helemaal voor willen gaan. Dus houdt deze website in de gaten, volg de publicaties en schrijf je in vóór 30 juni om verzekerd te zijn van een heerlijke dag, vlak voor het begin van het (school- en volleybal)seizoen.

Beach Clinics-Demo trainingen

Geplaatst op: 16 april 2022

Ook in 2022 zal Actief ’81 op het vaste veld op natuurbad De Waaij in Westervoort haar Beachclinics gaan geven aan iedereen die van volleybal houdt. Vanaf 20 mei staat het vaste veld weer klaar (althans bij laag water en redelijke temperaturen en weersomstandigheden) en daar gaan we de hele zomer mee door. Kijk op de website Evenementenpagina voor alle details en inschrijvingen. Het belooft net als 2021 een heerlijke vrijdagavond te worden! Geniet mee en schrijf in…….

Regiofinale = 2 x Actief ’81

Geplaatst op: 16 april 2022

Na twee jaar zonder competitie of finale is er op 19 april 2022 toch weer een Regiofionale van de Nevobo Recreantencompetitie waar Actief ’81 al jaren aan deelneemt. Ook nu weer is de club vertegenwoordigd met een Dames team en een Herenteam die gaan strijden om het kampioenschap van de regio. Wij zullen de uitslagen binnenkort publiceren.

2022: 40+1 jarige viering Actief ’81

Geplaatst op: 16 april 2022

In 2021 bestond Actief ’81 40 jaar. Dat gaan we vieren in 2022 en iedereen snapt wel waarom☺. Alle leden en hun partners worden op 11 juni gefêteerd op een gezellige avond met een hapje, drankje, activiteit en dansen. Uiteraard in een te verwachten thema, ga maar raden…..

Toon’s Recreantentoernooi

Geplaatst op: 19 oktober 2021

Beste volleyballiefhebbers,

Op woensdag 10 november 2021 organiseert Actief ’81 haar jaarlijkse Toon’s Recreantentoernooi. Toon’s Recreantentoernooi is vernoemd naar de oprichter van Actief ’81, Toon Berntzen, en wordt georganiseerd voor gemengde recreantenteams waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan.

We willen jullie dan ook graag uitnodigen om er, samen met ons, een onvergetelijke avond van te maken! Inschrijvingskosten per team: € 20,-.

Als je geen (compleet) team hebt kun je je ook individueel opgeven, zodat de organisatie kan kijken of zij zo een team kunnen samenstellen. De leden van Actief ’81 betalen geen inschrijfgeld.

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 november via hansnoy@gmail.com  

(minimaal 2 dames per team). In de bijlage vind je alle gewenste gegevens!

We zien jullie graag op woensdagavond 10 november in Sports Planet de Pals in Westervoort!

Vriendelijke groet,

De toernooicommissie van Actief ‘81

Binnenkort