Nieuws

Fotoserie Beach

Geplaatst op: 22 augustus 2019

Tijdens het Beachtoernooi op 17 en 18 augustus 2019 heeft fotograaf Dennis Daamen een mooie serie foto’s geschoten. Hier is een speciaal album voor aangemaakt.

Beach weer geslaagd

Geplaatst op: 18 augustus 2019

Ondanks de enkele regenbui (dat overigens geen enkel team heeft weerhouden om toch te gaan spelen!) is het 26e Beachtoernooi weer zonnig afgesloten. Dik 50 teams, verdeeld over 2 dagen hebben gestreden om de felbegeerde eerste plek in de eigen poule. Zowel de competitiespelers als de recreanten (zelfs uit Leiden en Lisse) konden in het natte zand alle energie steken in de service, de pass, de set-up en de smash, waarna de duik, de redding en de misser bepaalde naar welk team het punt ging. De uitslagen kunt u voor de zaterdag en de zondag terugvinden in de gelinkte PDF. Ook de uitslag van de loterij kunt u hier terugvinden. In ons fotoalbum kunt u een impressie terugvinden. Op RTV Mozaiek is een filmpje vertoond van alles rond Westervoort in Beweging. Die is met deze link op YouTube te vinden. Leuk stukje over beach op zaterdag.

Beachvolleybal WIB

Geplaatst op: 14 augustus 2019

Het weekeinde van 17-18 augustus staat weer in het teken van Beachen bij Actief ’81. Ruim 50 teams strijden weer op het strandje bij De Waaij om de felbegeerde prijsjes. Zowel competitiespelers als recreanten vermaken zich in verschillende poules en strijden als buurtjes, familie, collega’s of mede volleyballers in hopelijk tropische omgeving en omstandigheden. Ook al laat het dit jaar misschien een beetje te wensen over…….

Neemt niet weg dat Actief 81 zich weer van haar beste kant laat zien met alle steun van de vrijwilligers en het organisatie comité.

Vanaf volgende week is de foto-impressie weer te zien in het foto-album. Volgende week starten ook de trainingen in zowel De Nieuwhof als De Pals. Kijk elders op onze website voor de speeltijden en de groepen. Alle groepen kunnen nog aanvulling gebruiken, dus kom gerust 4 weekjes proeftrainen op een van onze avonden.

Laatste Beachclinic voor vakantie

Geplaatst op: 6 juli 2019

Gisteren, 5 juli, was alweer de laatste clinic voor de zomervakantie. Met weer een overweldigend aantal deelnemers van 18 personen. Met veel aanstormend talent was het weer een leuke beachavond. Prachtig om te zien hoe onze jeugd een leuk balletje meespeelt. Jong geleerd is oud gedaan.

Vanaf deze plaats wil ik Kim ook hartelijk bedanken voor haar inzet om onze Actievelingen over te halen om op vrijdagavond te komen spelen. We hebben nog nooit zo’n grote opkomst gehad. SjaPo.

Hopelijk zien we jullie na de zomervakantie vanaf 23 augustus weer op De Waaij. Prettige vakantie.

2e Beachclinic groot succes

Geplaatst op: 22 juni 2019

Met een opkomst van circa 22 volwassenen en 4 kids was de afgelopen clinic een groot succes en een heerlijke volle bak. Door het vormen van 4 teams konden we de krachten mooi verdelen. Jammer genoeg moest de zoon van Jeroen vroegtijdig het veld verlaten, hij kreeg de bal vol op zijn gezicht. We hopen dat het goed komt.

Aankomende vrijdag is de volgende clinic en hopen we natuurlijk weer op een vol strand. Maandagavond gemengd nog bedankt voor de grote opkomst.

Beachclinics 2019 van start

Geplaatst op: 15 juni 2019

De eerste Beachclinic op de Waaij is afgelopen vrijdag van start gegaan.

Met prachtig weer en 7 personen sterk een mooi opkomst. Met dank aan de deelnemers en de kids van Rikkert. Rens je deed het perfect, maar hij wou niet op de foto.

Volgende week heeft Hans Breunisssen toegezegd om ook weer een avondje mee te volleyballen. En zoals ik hoorde komt het team van maandagavond gemengd ook even in het zand happen. Dat wordt gezellig.

Denk je dit is iets voor mij, meld je dan aan via deze website tabblad “evenementen”. Tot midden september, m.u.v. de schoolvakantie, houden we elke vrijdagavond een clinic vanaf 19.00 uur tot circa 21.00 uur. Langskomen op zwembad de Waaij kan uiteraard ook.

Tot aankomende vrijdag.

En weer twee teams naar Terborg

Geplaatst op: 9 april 2019

Voor het vijfde jaar achtereen gaan er weer twee teams van Actief ’81 naar de volgende ronde van de NeVoBo recreantencompetitie. Alleen is het dit keer toch anders. Het herenteam van de maandagavond heeft het dit jaar niet gehaald, maar de damesrecreanten nemen hun plek in, naast het vaste team van de maandagavond. Op 7 mei zullen zij gaan strijden om een plek in de finaleronde. Het damesteam (voor het merendeel het oude competitieteam) gaat voor het eerst naar deze volgende ronde. We wensen de beide teams veel succes toe!

De “Westervoort Derby” nu ook bij de damesrecreanten

Geplaatst op: 18 januari 2019

Op 16 januari speelden de dames van de woensdagavond in de B-poule van de recreantencompetitie in Pannerden en het andere samengestelde damesteam in de A-poule. Tot nu toe wisselden deze teams telkens van poule, zodat ze niet tegen elkaar uitkwamen in deze competitie op één avond. Maar dat gaat veranderen: Actief DR1 is gepromoveerd naar de A-poule en Actief DR2 handhaafde zich met een tweede plek achter Rhoda. Vandaar dat op 13 maart er twee damesteams van Actief 81 tegen elkaar uit gaan komen, net zoals bij de heren al jaren het geval is. Deze vierde ronde zal uitwijzen of handhaving van beide teams mogelijk is, of dat er toch weer gewisseld gaat worden….. Michaela, Merel, Petra, Maya, Ingrid, Wilma en Marije speelden samen tegen resp. de Phantoms, Volti en ’t Peeske. Er werd in totaal maar 1 setje verloren en dankzij het winnende punt van Merel in de allerlaatste seconde van de wedstrijd tegen Peeske werd DR1 kampioen van de B-poule, met bitterballen als beloning. Op naar de vierde ronde en kijken hoe het weer gaat in de A-poule.

Wissel Damesteams

Geplaatst op: 27 september 2018

Op 26 september is in Pannerden weer gespeeld voor de recreantencompetitie dames. Dames 1 speelde in de B-poule met ’t Peeske en Volti 76. Tegen ’t Peeske werd twee keer gelijkgespeeld en van Volti 76 werd twee keer gewonnen. Eindresultaat: Eerste in de poule met een coëfficiënt van 1,56, ’t Peeske had 1,16. Dus de dames Leontien, Marije (ook nog eens jarig), Riny, Petra, Wilma, Michaela en Karin gaan dus de volgende ronde weer naar de A-poule. Het andere damesteam met Susan, Marjolein, Marja, Jolanda, Tanja en Sandra dalen helaas af naar de B-poule na een paar leuke potjes tegen Rohda, Real en Loil. Volgende ronde op voor de bitterballen. Op 3 oktober gaan de twee Actief ’81 herenteams weer op voor de winst in de A-poule.

Uitslagen Beach 2018

Geplaatst op: 20 augustus 2018

Met fantastisch weer is in het weekeinde van 18-19 augustus de 25e editie van het Actief ’81 Beachtoernooi gehouden. Ruim 60 teams (zowel 4×4 als 2×2) hebben gestreden om de pouleprijzen en om de Actief’81 2018 Beach Trofee, speciaal ingezet vanwege deze jubileumeditie. Het optreden van Bianca Frieling overbrugde het dagtoernooi naar het avondtoernooi en bracht flink leven in de brouwerij. We mogen terugkijken op een wederom geslaagd toernooi, vrijdagavond gestart met de feestelijkheden rond de benoeming van Carl Berendsen als Lid in de orde van Oranje Nassau. 

De uitslagen van de zaterdag dagwedstrijden vindt u hier.

De uitslagen van de zaterdag avondwedstrijden vindt u hier.

De uitslagen van de zondag dagwedstrijden vindt u hier.

De uitslag van de loterij vindt u hier.

Alle spelers, publiek, vrijwilligers, sponsoren, leveranciers, Gemeente en overige betrokkenen: hartelijk dank voor de bijdragen aan ons succesvolle toernooi. Wilt u in de zaal komen ballen: kijk op de andere pagina’s op de website, daar vindt u alle informatie om vanaf € 11,00 per maand elke week lekker bezig te zijn met andere volleybal liefhebbers. Op ons foto-album kunt u terecht voor de beelden van 2018.