Nieuws

Beach 2022

Geplaatst op: 3 september 2022

Een superweekend beloofde het te worden met uitstekende vooruitzichten. En dat werd het ook. Een prima opkomst, fantastisch weer, een keur aan vrijwilligers en ook nog de gebruikelijke activiteiten als schmincken, luchtkussen, Beachburgers en nu zelfs Beachworsten. In ons fotoalbum een impressie. En met deze link een impressie per video.

ToonsRecreantentoernooi 2022 wordt in 2023 gehouden

Geplaatst op: 11 november 2022

Beach Volleybal Toernooi 2022

Geplaatst op: 6 augustus 2022

Na 2 jaar afwezigheid heeft Actief’81 weer haar jaarlijkse Beach Volleybal Toernooi.
3 en 4 september in Westervoort bij zwembad De Waaij van 9.00 tot 16.00 uur. Hier vindt u al een eerste impressie.

4 personen per team, inschrijfgeld € 30.
Daarvoor krijgt u:
– Sfeervolle ambiance met muziek, eten en drinken.
– Ongedwongen familiesfeer.
– Voor iedereen, meedoen is genieten.
Aanmelding van teams via e.willemsen11@icloud.com of www.actief81.nl

Beach Clinics Demo-training 8 juli

Geplaatst op: 9 juli 2022

Vanavond weer een perfecte avond voor een mooie clinic. En met 19 personen een prima bezetting. Jong en oud, ervaren en minder ervaren, allemaal door elkaar om de kneepjes van het volleybal onder de knie te krijgen. Maar wat voorop staat is plezier met elkaar hebben en lekker bewegen. Dat is vanavond zeker gelukt.

Ben je er ook bij de komende vrijdagavonden??

Beach inschrijving verlengd

Geplaatst op: 1 juli 2022

Voor het beachtoernooi van 3 en 4 september zijn er nog een paar plaatsen beschikbaar voor teams die zich willen aanmelden op dezaterdag of de zondag. Er hebben zich nu al ca 50 teams aangemeld en er is ruimte voor 56 teams. Vandaar dat de inschrijving nog open staat tot 20 juli. Begin augustus worden de speelschema’s definitief opgesteld en digitaal verzonden aan de contactpersonen. Voor het geval er nog twijfelaars zijn: Actief zorgt voor een TV scherm zodat Zandvoort niet gemist hoeft te worden. Inschrijven kan hier.

40 jaar Actief ’81 video

Geplaatst op: 17 juni 2022

Tijdens het 40-jarig jubileumfeest op 11 juni heeft Carl Berendsen een heel leuke video gemaakt die hier is te bekijken.

Wil je lid worden van deze leuke vereniging en wil je de laatste trainingen in juni en juli GRATIS meemaken: meld je aan bij secretariaat@actief81.nl of ga naar een van de trainingen op de maandag, dinsdag of woensdagavond in De Nieuwhof!

Of kom natuurlijk op de vrijdagavond naar de Waaij om op het strand te beachvolleyen!

12 jubilarissen, samen bijna 400 jaar lidmaatschap

Geplaatst op: 13 juni 2022
11 van de 12 jubilarissen: staand v.l.n.r. Maya Hogewerf (28 jaar lid), Hans Noy (34) Cor van den Hof (40 en nu erelid), Tineke van den Hof 38) Simon van den Berg (40) en Karin Weernink (29), Zittend Carl Berendsen (40 en nu erelid), Christy-Anne Kniestedt (25), Marcel Willemsen (25), Erik Willemsen (25) en Emmy Seuren (29). Riny Boss (29) ontbreekt op de foto

40 jaar Actief 81

Geplaatst op: 13 juni 2022

Op 11 juni heeft Actief ’81 haar 40 jarig jubileum (eigenlijk in 2021) op een heel feestelijke wijze gevierd met bijna 70 gasten. Bij Wieleman zijn alle gasten prima verzorgd met een walking dinner en werd een avondvullend programma verzorgd. Na het welkomstwoord door Hans Noy hebben Fred Mooijman en Albert Kooistra een 12-tal jubilarissen in het zonnetje gezet. Twee leden werden nog even apart gehuldigd, omdat zij niet alleen vanaf het eerste uur lid zijn, maar ook omdat zij nog steeds actief zijn in de vereniging als speler, bestuurs- of commissielid. Cor van den Hof en Carl Berendsen werden daarom als Erelid toegevoegd aan de andere ereleden.

Toen kwam er een verrassing voor de langstzittende bestuursleden. Die werden door de leden in een weldadige zon gezet met bloemen, chocolade en een geweldige stoffelijke bijdrage, samengebracht door alle leden. Dit werd enorm gewaardeerd!

Na dit “officiële” deel startten Jurgen en Martijn een pub-quiz met in totaal 12 teams van ca 6 deelnemers. Na een ronde of zeven, waar tussendoor heerlijke gerechten (en drank) werd geserveerd, werd er een winnaar bekend gemaakt, die ondanks het protest en de motie van wantrouwen alsnog de eerste plaats mochten vieren. Team 11: gefeliciteerd. Ook Team 1 had hoog gescoord en werd tweede, het team met de twee “vegetariërs” werd derde (Team 5 dus). En toen kon Henk van Uhm los gaan als DJ met uiteraard jaren 80 muziek. Tot 00.00 uur werd er weer driftig bewogen alsof het een training was en voelde iedereen zich weer 40 jaar jonger. Kortom, een zeer geslaagde avond. In het foto-album zullen film- en fotobeelden te vinden zijn.

Beach Demo training 3 juni

Geplaatst op: 4 juni 2022

Alweer de 3e avond gespeeld met een mooie groep van 11 personen. Bij de 1e en 2e avond was het weer iets minder maar de inzet had daar niet onder te lijden. Af en toe een buitje, maar ja. Deze avond heerlijk gespeeld waarbij het tot mooie volleybalrally’s kwam. Het weer was ook prima, alleen wat veel wind. Op naar de volgende vrijdagavonden.
Ook wil ik hierbij de gemeente nog even bedanken voor het los maken van het zandpakket en het verwijderen van het onkruid aan het begin van het seizoen.
Hopelijk zien we jouw ook op de volgende vrijdagavonden.

Beachtoernooi 3-4 september

Geplaatst op: 16 april 2022

Gelukkig, de seinen staan op groen. We gaan weer in het kader van Westervoort In Beweging het bekende Beachvolleybaltoernooi organiseren. Zowel de leden, de organisatie als de eerder ingeschreven teams hebben aangegeven dat zij er weer helemaal voor willen gaan. Dus houdt deze website in de gaten, volg de publicaties en schrijf je in vóór 30 juni om verzekerd te zijn van een heerlijke dag, vlak voor het begin van het (school- en volleybal)seizoen.