Nieuws

Beachvolley Demo-trainingen

Geplaatst op: 25 mei 2020

Vanaf 5 juni a.s. zijn er weer aangepaste sportmogelijkheden bij Actief ’81. Bij natuurbad De Waaij worden er dit jaar Demo-trainingen gegeven voor liefhebbers van deze mooie sport. Meer informatie vindt u op de Evenementenpagina van deze Demo-trainingen.

Géén volleybal, géén beach, géén clinics

Geplaatst op: 22 april 2020

Op 21 april 2020 heeft Mark Rutte duidelijkheid gegeven dat er tot 1 september geen evenementen en sportwedstrijden mogen worden georganiseerd. Ook Actief ’81 zal zich schikken in die richtlijnen, wat inhoudt dat er tot nader order geen trainingen, toernooien, clinics of andere activiteiten zullen worden georganiseerd. Dat betekent dus ook géén Toon’s, géén Beachtoernooi in augustus, géén beachclinics in de zomermaanden, kortom, géén volleybal. Het bestuur beraadt zich nog op verdere berichtgeving aan leden en deelnemers, volg deze website of check uw mailbox de komende tijd.

Blijf gezond en we wachten geduldig betere tijden af.

Competities en trainingen verder opgeschort

Geplaatst op: 23 maart 2020

Ook Actief’81 volgt met grote belangstelling wat er in de (sport)wereld gebeurt. Vooralsnog is duidelijk dat er voorlopig geen trainingen, wedstrijden of toernooien worden georganiseerd. De trainingsruimtes zijn sowieso als verboden gebied aangemerkt, dus zal de conditie op een andere manier op peil gehouden moeten worden. Ook ons jaarlijkse Toon’s Recreantentoernooi zal waarschijnlijk geen doorgang vinden. We blijven wel werken aan de voorbereidingen van ons Beachtoernooi, in de hoop dat het tegen die tijd weer virusvrij genoeg is om gezamenlijk te genieten van het leuke spelletje. Nu eerst de focus op ons aller gezondheid.

Trainingsstop

Geplaatst op: 16 maart 2020

In navolging van het landelijk besluit om sociale contacten zo veel mogelijk te vermijden i.v.m. het besmettingsgevaar van het coronavirus heeft het bestuur van Actief ’81 besloten tot eind maart geen trainingen meer te houden in beide sporthallen.

Zodra de situatie wijzigt en wij weer gebruik gaan maken van de sporthallen zullen wij U hierover berichten.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Actief ‘81

2020 begint met 3 kampioenen

Geplaatst op: 23 januari 2020

Tijdens de Nevobo recreantencompetitie op 15 en 22 januari zijn er maar liefst 3 teams kampioen geworden. Op 15 januari werden bij de dames Actief ’81 zowel eerste in de A-poule als in de B-poule. En op 22 januari werd Actief ’81 – 1 kampioen in de A-poule ten koste van het tweede team van Actief. De broodjes kroket smaakten heerlijk, terwijl bij de dames de bitterballen met smaak werden genuttigd.

A-poule dames: jammer bij de dames was de vervelende blessure van Anouk. Maar met overwinningen op REAL en Rohda en een gelijkspel tegen Loil kon dames 2 de bitterballen laten aanrukken.

B-poule dames: slechts 1 setje verlies bij Dames 1, alle andere sets werden overtuigend gewonnen. Maar het belangrijkste blijft dat er lekker gespeeld wordt. En daar waren de dames het mee eens: het was een leuke volleybal-avond. t’Peeske en ACE 19 werden telkens met enthousiast spel en goed verdedigende acties omgezet in een reeks punten. De schrik om de blessure op het andere veld leidde alleen even de aandacht af, waardoor er 1 setje verloren ging. Dat werd de set erna meteen rechtgezet.

A-poule heren: het werd de gebruikelijke strijd tussen het eerste en tweede team van Actief. Meestal is het team van de maandag gemengd sterker (en gemiddeld 20 jaar jonger), maar zij konden dit keer geen vuist maken. Het team met Monir, Ishak, Richard, Jan, Fred, Albert en Tristan kon zonder setverlies (5 x winst, 1 x gelijk) de envelop met inhoud ophalen.

Wel is nu zeker dat er toch weer drie teams van Actief ’81 op het eindtoernooi in Terborg zullen optreden.

Pannerden november

Geplaatst op: 14 november 2019

In Pannerden werd weer door twee damesteams gespeeld in de A- en de B-poule. Met fraaie resultaten en leuk volleybal eindigden de dames in de A-poule op de eerste plek en de dames in de B-poule op de tweede. De teams met de coaches Walter en Albert kunnen terugkijken op een leuke volleybalavond met lange rally’s, goede verdedigende en aanvallende acties en een portie bitterballen (A-poule winnaars) als beloning. Op naar de volgende competitieronde in januari 2020!

Alweer de laatste clinic

Geplaatst op: 14 september 2019

Met een zelfde opkomst als vorige week, namelijk 7 personen, hebben we alweer de laatste clinic van dit seizoen gespeeld.

Het was een prima seizoen met veel opkomst en leuk spel. Ook de jeugd was goed vertegenwoordigd, mede doordat zij met hun ouders mee mochten en het volleybal dan toch al in het bloed zit.

We hopen dat het mooie enthousiasme van dit jaar doorgezet kan worden naar volgend jaar, met net zo een opkomst en inzet van de spelers.

Tot het volgende seizoen.

Nog één clinic te gaan

Geplaatst op: 7 september 2019

Vrijdagavond was het weer prima Beach weer. Met een bezetting van 7 personen iets afnemend t.o.v. de vorige clinics maar toch een mooi aantal op lekker te volleyballen.

Voor Kim en haar vader was het al de laatste clinic van dit seizoen en we hebben haar voor hun prachtige inzet even in het zonnetje (maantje) gezet. Pa was zich al aan het voorbereiden op hun vakantie. Nogmaals beide bedankt.

Volgende week de laatste clinic van dit seizoen en ik hoop weer op een mooie opkomst, tot ziens op het Beach.

Jeroen bedankt voor het maken van de foto

Geslaagde Beachclinic

Geplaatst op: 31 augustus 2019

Op vrijdag 30 augustus is alweer de 2e “najaarsbeachclinic” gehouden. Ook nu weer een mooie opkomst van 14 personen, waarbij de jeugd ook weer goed was vertegenwoordigd. Prachtig hoe je de vooruitgang ziet van onze jongste spelers.

Het weer werkte ook weer prima mee, mooi volleybalweer ook al wordt het nu al wel snel donker. Komende vrijdag 6 september de voorlaatste clinic en 13 september de laatste clinic die in samenwerking met de Gemeente Westervoort wordt georganiseerd door Actief’81.

Iedereen bedankt voor de opkomst en tot snel.

Fotoserie Beach

Geplaatst op: 22 augustus 2019

Tijdens het Beachtoernooi op 17 en 18 augustus 2019 heeft fotograaf Dennis Daamen een mooie serie foto’s geschoten. Hier is een speciaal album voor aangemaakt.