Nieuws

Toon’s Recreantentoernooi

Geplaatst op: 19 oktober 2021

Beste volleyballiefhebbers,

Op woensdag 10 november 2021 organiseert Actief ’81 haar jaarlijkse Toon’s Recreantentoernooi. Toon’s Recreantentoernooi is vernoemd naar de oprichter van Actief ’81, Toon Berntzen, en wordt georganiseerd voor gemengde recreantenteams waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan.

We willen jullie dan ook graag uitnodigen om er, samen met ons, een onvergetelijke avond van te maken! Inschrijvingskosten per team: € 20,-.

Als je geen (compleet) team hebt kun je je ook individueel opgeven, zodat de organisatie kan kijken of zij zo een team kunnen samenstellen. De leden van Actief ’81 betalen geen inschrijfgeld.

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 november via hansnoy@gmail.com  

(minimaal 2 dames per team). In de bijlage vind je alle gewenste gegevens!

We zien jullie graag op woensdagavond 10 november in Sports Planet de Pals in Westervoort!

Vriendelijke groet,

De toernooicommissie van Actief ‘81

Hoogwater De Waaij

Geplaatst op: 13 augustus 2021

Nu ruim 3 weken later na het hoge water is de Waaij nog steeds onbespeelbaar. Het kwelwater is nauwelijks gezakt. Helaas moeten we nog een aantal weken wachten voordat het zandpakket weer bespeelbaar is.

13 augustus 2021

Hoog water op De Waaij

Geplaatst op: 23 juli 2021

Vandaag 23 juli de waterhoogte op De Waaij gecontroleerd en wat te verwachten was is inderdaad het geval. Voorlopig even geen Beachvolleybal op De Waaij of we moeten waterpolo spelen.

Als het weer mogelijk is om te ballen laat ik dit direct weten.

Beach Demo Training 9 juli

Geplaatst op: 10 juli 2021

Met een prima bezetting de afgelopen weken, was het vorige week even goed balen. In het verleden was wel een een afdekplankje van de funderingsconstructie door iemand even “geleend”, echter vorige week was de hele afdekconstructie verdwenen. Gelukkig had Jeroen nog wat plaatmateriaal staan en heeft afgelopen week een nieuwe constructie in elkaar gezet. Vandaag deze weer geplaatst en we hopen dat deze niet weer even “geleend” wordt. Jeroen bedankt voor je inzet.

De training van vandaag was weer uitstekend. Met een bezetting van 15 personen weer een volle bak. Als het water in De Waaij niet te veel stijgt kunnen we nog vele weken tot half september vooruit. Op naar volgende week.

Beach Demo Training 11 juni

Geplaatst op: 13 juni 2021

We treffen het nog steeds met het mooie weer. Het waterpeil is wel iets gestegen van De Waaij, maar gelukkig zorgde dit niet voor problemen.

Met 10 personen, waarvan weer 2 nieuwe deelnemers uit de buurt, weer een mooi aantal om te trainen. Op naar de volgende training.

Beach Demo Training 4 juni

Geplaatst op: 5 juni 2021

Net voor de hevige regenval konden we nog een mooie training afwerken. En het lijkt of we het afspreken, maar ook deze week waren 12 personen present. Nu eveneens netjes binnen de coronaregels, zoals onderstaande foto aantoont. Vanaf volgende week worden de coronaregels weer wat verder versoepeld, het gaat de goede kant op.

Beach Demo Training 28 mei

Geplaatst op: 29 mei 2021

Met schitterend weer starten we onze 2e Demo Training van dit jaar. Ook nu weer met een mooie aantal deelnemers namelijk 12 personen. Voor ons optimistisch, want meer dan de helft waren nieuwe gezichten, dus dat belooft wat voor de toekomst. Laat maar komen, zeker nu we optimistische geluiden over corona horen. Er mag langzamerhand weer wat meer, dus ik kijk alweer uit naar volgende week vrijdagavond.

Beach Demo Training 21 mei 2021

Geplaatst op: 22 mei 2021

Wat eerst een verregende dag zou worden, bleek in de avond mee te vallen. Met wat gespetter om 19.00 uur kwam de zon door en hebben we een mooie training kunnen houden. Met 12 personen een prachtige opkomst voor de eerste Demo Training van het seizoen. Alles natuurlijk netjes coronaproof. Met dank aan de gemeente voor het omploegen van het zandpakket. We kijken enthousiast uit naar volgende week. Kom je ook??

Beach DemoTraining 21 augustus

Geplaatst op: 22 augustus 2020

Gelukkig iets minder warm en met totaal 12 spelers weer een heerlijke Beachavond. Goed getraind voor de komende week want dan starten weer de normale trainingen in de sporthal en sportzaal.

Vorige week was het aantal spelers met 19 ook weer een perfecte opkomst waarbij 3 teams zich met elkaar konden meten. Nog even en het is september dan is het Beachseizoen weer voorbij.

Beach DemoTraning 31 juli

Geplaatst op: 1 augustus 2020

Met een temperatuur van rond de 30 graden Celsius was het eigenlijk te warm om te volleyballen. Maar met een opkomst van 7 en later tot 9 spelers toch weer een geslaagde training. Mooi dat er jongens, die aan het strandje lagen, nu ook een balletje mee speelde. Weer een geslaagde avond.