Nieuws

Beach DemoTraining 21 augustus

Geplaatst op: 22 augustus 2020

Gelukkig iets minder warm en met totaal 12 spelers weer een heerlijke Beachavond. Goed getraind voor de komende week want dan starten weer de normale trainingen in de sporthal en sportzaal.

Vorige week was het aantal spelers met 19 ook weer een perfecte opkomst waarbij 3 teams zich met elkaar konden meten. Nog even en het is september dan is het Beachseizoen weer voorbij.

Beach DemoTraning 31 juli

Geplaatst op: 1 augustus 2020

Met een temperatuur van rond de 30 graden Celsius was het eigenlijk te warm om te volleyballen. Maar met een opkomst van 7 en later tot 9 spelers toch weer een geslaagde training. Mooi dat er jongens, die aan het strandje lagen, nu ook een balletje mee speelde. Weer een geslaagde avond.

Beach DemoTraining 24 juli

Geplaatst op: 25 juli 2020

Vanavond prachtig volleybalweer, op het einde van de middag nog regen maar vanaf 18.00 uur kwam de zon te voorschijn. Met 11 personen vanavond een goed bezette training waarbij we heerlijk hebben gevolleybald. Dus heb je voor volgende week zin, we gaan in deze vakantietijd gewoon door, kom naar De Waaij en speel mee. Aanmelden mag ook via deze website en het aanmeldingsformulier. Tot volgende week.

Beach DemoTraining 17 juli

Geplaatst op: 18 juli 2020

Het was prima Beachweer, even geen zon en wind waardoor je heerlijk kon spelen. Met 8 personen mooi verdeeld over 2 teams. We blijven lekker spelen tijdens de vakantieperiode, dus wie zin heeft is welkom.

BeachDemo Training 10 juli

Geplaatst op: 11 juli 2020

Met wat minder deelnemers, totaal 6, was het aantal wat minder maar de inzet des te groter. Nu was het echt werken met 2 teams van 3 waarbij gezegd moet worden dat de jeugd weer uitstekend meespeelde.

Hopelijk volgende week weer iets meer bezetting.

Beach Demotraining 3 juli

Geplaatst op: 4 juli 2020

Gelukkig we kunnen binnen de lijnen weer “normaal” volleyballen. We mogen weer (even) dichter op elkaar en dus ook weer aanvallen en blokkeren. De coronalijntjes kunnen weer even achterwege blijven.

Met 11 personen konden we weer een aantal leuke partijen spelen, natuurlijk nog even controle van de jongens van handhaving, maar dat mocht de pret niet drukken. Het wedstrijd element komt langzaam aan weer terug. Op naar volgende week.

Beach DemoTraining 26 juni

Geplaatst op: 28 juni 2020

Ook deze training verliep weer prima. Met 12 personen een mooi aantal voor 3 teams. Wel even een bezoek van de politie gehad, maar deze kwam meer voor de zwemjeugd dan voor ons. Met zo’n mooi weer moet je het strandje natuurlijk met meerdere delen. Volgende week worden de regels weer wat versoepeld, dus misschien zonder coronalint.

Beach DemoTraining 19 juni

Geplaatst op: 20 juni 2020

Ook nu weer een goed bezette avond met totaal 15 spelers/bezoekers. De coronaregels waren voor de meeste nu bekend, dus de training verliep prima. Hans Bruinessen vereerde ons nog even met een bezoek en beloofde volgende keer mee te spelen. Ook Handhaving kwam langs om even te controleren of alles volgens de regels verliep. Blij was ik weer met de aanloop van de jeugd, maar er waren ook weer nieuwe gezichten. Alles liep weer gesmeerd, dus op naar volgende week.

Op corona-afstand in het veld.

Beach DemoTraining 12 juni

Geplaatst op: 13 juni 2020

Nadat we de eerste training vorige week door het slechte weer moesten missen, was het deze week schitterend weer om te beachvolleyballen, natuurlijk in aangepaste stijl. Met een opkomst van circa 23 personen konden we met gepaste afstanden coronaproof beachvolleyballen. Met 6 teams van 3 personen kon je een mooie training opzetten. 2 x 3 spelers in het veld en de resterende verspreidt over de zandbak. Na een korte uitleg over de extra coronalijn in het veld en het niet mogen blokkeren konden we toch een mooi aantal oefentrainingen houden.

Volgende week staan we weer klaar, iedereen is van harte welkom.

Op gepaste afstand coronaproof
Verspreid over de zandbak kon je goed inspelen

Eerste Beach Demo training

Geplaatst op: 5 juni 2020

Helaas, eerst corona maar nu het weer wat roet in onze planning gooit. Door het slechte weer laten we de demo training voor vanavond niet doorgaan. We gaan ervan uit dat het volgende week wel gaat lukken.