Dinsdag gemengd

Dinsdag gemengde recreanten groep

Dinsdag gemengde recreanten groep

Het gemengde recreantenteam op de dinsdagavond bestaat uit een gezellige groep enthousiaste volleyballers van jong tot oud. Volleyballen en gezelligheid gaan hier heel goed samen. Het team bestaat momenteel uit 18 spelers en speelsters waarvan de jongste in de 20 en de oudste in de 70 is.

Onder leiding van de trainer Cor van den Hof wordt elke dinsdagavond in de Nieuwhof van 19.30 uur – 21.00 uur een kort trainingsprogramma van ongeveer een half uur afgewerkt waarna er nog voldoende tijd overblijft voor een stevig partijtje volleybal tegen elkaar.

Het team neemt elk jaar deel aan het jaarlijks terugkerend Toons recreantentoernooi dat door onze vereniging wordt georganiseerd.

Naast de wekelijkse trainingen is dit team ook buiten het volleybal actief en wordt er elk jaar een seizoensafsluiting georganiseerd.
2013 was dit een etentje met z’n allen bij Brasserie De Missionaris te Westervoort.
2014 was dit een rondleiding en Barbecue bij De Middelste Molen te Loenen.
2015 etentje/BBQ
2016 etentje/BBQ
2017 etentje/BBQ

Momenteel heeft dit team voldoende spelers en speelsters. Aansluiten bij een ander team kan altijd. Wanneer u zin hebt om te volleyballen en zich wilt aansluiten bij een andere groep, bent u natuurlijk van harte welkom. Hierbij is het altijd mogelijk een aantal weken proef te draaien.