Dinsdag gemengd

De dinsdag Recreanten Gemengd seizoen 2019/2020

Het gemengde recreantenteam op de dinsdagavond bestaat uit een gezellige groep enthousiaste volleyballers van jong tot oud. Volleyballen en gezelligheid gaan hier heel goed samen. Het team bestaat momenteel uit 18 spelers en speelsters waarvan de jongste in de 20 en de oudste in de 60 is.

Onder leiding van de trainer Cor van den Hof wordt elke dinsdagavond in de Nieuwhof van 19.30 uur – 21.00 uur een kort trainingsprogramma van ongeveer een half uur afgewerkt waarna er nog voldoende tijd overblijft voor een stevig partijtje volleybal tegen elkaar.

Het team neemt elk jaar deel aan het jaarlijks terugkerend Toons recreantentoernooi dat door onze vereniging wordt georganiseerd.

Naast de wekelijkse trainingen is dit team ook buiten het volleybal actief en wordt er elk jaar een seizoensafsluiting georganiseerd.

Momenteel heeft dit team voldoende spelers en speelsters. Aansluiten bij een ander team kan altijd. Wanneer u zin hebt om te volleyballen en zich wilt aansluiten bij een andere groep, bent u natuurlijk van harte welkom. Hierbij is het altijd mogelijk een aantal weken proef te draaien.