26e editie Beachtoernooi Westervoort

Beach-liefhebbers, opgelet ! Onze 25e editie zit er nog maar net op en we richten ons alweer op 2019!

Noteer nu alvast zaterdag 16 en zondag 17 augustus 2019 alvast in uw agenda! Dan organiseert dé recreatieve volleybalvereniging Actief ’81 uit Westervoort voor de 26e keer het bekende, succesvolle en gezellige Beachvolleybaltoernooi bij natuurbad “De Waaij” in Westervoort

Op het mooie strandje van natuurbad De Waaij worden zowel de zaterdag als de zondag vier velden uitgezet, waar overdag teams (4 tegen 4) in verschillende poules hun wedstrijden spelen tussen ca. 09.30 en 17.00 uur.

Beachburgers
Uiteraard zorgen wij tijdens dit weekeinde weer voor de inrichting van een bar en een (overdekte) zitgelegenheid. Hier kunt u de nodige warme en koude drankjes nuttigen en ook diverse andere versnaperingen, met als topper onze bekende “Beachburgers”.
En u kunt natuurlijk weer rekenen op gezellige en “zonnige” beachmuziek. Naast het volleybal zullen op het terrein van de Waaij ook activiteiten worden georganiseerd voor de kinderen van volleyballers, supporters en bezoekers.

Loterij
Uit de verkochte loten op gedurende het weekeinde kunt u op de zondag kans maken op leuke prijzen tijdens de verloting aan het einde van de dag, waarna het toernooi rond 16.15 u eindigt.

Barbecuepakket
Vanwege het succes van voorgaande jaren, is het ook dit jaar weer mogelijk om op zaterdag aansluitend op het toernooi een barbecuepakket te reserveren à € 11,00 p.p, zodat u deze dag gezellig met uw teamgenoten kunt afsluiten.

Inschrijvingen
Heeft u (weer) zin om op één of beide dagen aan dit toernooi deel te nemen? Wacht dan niet te lang en meldt u direct aan. Het inschrijfgeld bedraagt € 30,00 per team. Voor het zaterdag-avondtoernooi gelden andere regels en afspraken, op aanvraag beschikbaar.

LET OPin de recreatieve- en competitie-gemengde 4-4 poules dient er bij elke wedstrijd minimaal één dame in het veld te staan. Wij raden u aan per team in ieder geval één reservespeler mee te nemen. Ook dient u er rekening mee te houden dat er binnen uw team een scheidsrechter en een teller beschikbaar zijn.

Belangrijk nieuws voor individuele en jeugd spelers
Spelers kunnen zich ook individueel inschrijven. De organisatie brengt hen dan met elkaar in contact om samen een team te vormen. Aanmelding dan graag direct aan Erik Willemsen (zie onderstaand mailadres). De inschrijving kost slechts € 7,50. De organisatie probeert uiteraard rekening te houden met de verschillende niveaus. Ook zal er, bij voldoende aanmeldingen, een aparte jeugdcompetitie gespeeld worden. Schrijf je team (max. leeftijd 18 jaar) in via het formulier of vraag naar extra informatie!

Inschrijving was mogelijk tot en met 28 juni 2019, waarna wij aansluitend wedstrijdschema’s en programmaboekjes maken die eind juli/begin augustus digitaal zullen worden toegestuurd aan de contactpersoon.

Online inschrijven
Geef op het online-inschrijfformulier hieronder duidelijk aan op welke dag en in welke poule u wilt spelen, vermeld eventueel een tweede keus en/of hoeveel personen er gebruik wensen te maken van het BBQ-pakket op zaterdag. Gebruik per team per dag één formulier.

Het inschrijfgeld + de bijdrage voor de BBQ dienen tijdig te worden overgemaakt op IBAN rekening NL18INGB0004844264 t.n.v. C.T. van den Hof, Warmelolaan 5, 6825 BN ARNHEM, o.v.v. “Deelname Beachvolleybal 2019” met vermelding van Naam en Team.

Om teleurstellingen te voorkomen nog even dit: een team wordt pas als ingeschreven beschouwd als de aanmelding en het inschrijfgeld door de organisatie zijn ontvangen! Bij een ongelijke verdeling kunnen teams in overleg ingedeeld worden op een andere dag dan aangevraagd.

Wij verwachten, gezien de ervaring van afgelopen jaren, dat het gezellige en sportieve dagen zullen worden en hopen op uw deelname.
Reageer snel want vol is vol!

Met vriendelijke groeten,
namens de organisatie

Erik Willemsen                     e-mail: e.willemsen11@icloud.com   

 

 

 

 

Volleybalteam/vereniging
Vermelden in schema als
Adres
Contactpersoon
Postcode / Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail
Voorkeursdag
Zaterdag 1e voorkeur
Zaterdag 2e voorkeur
Barbecue pakketten
Zondag 1e voorkeur
Zondag 2e voorkeur
Betalingsdatum (dd/mm/jjjj)