28e editie Beachtoernooi Westervoort 2023

Na twee jaar van afgelastingen door de bekende omstandigheden heeft Actief ’81 in 2022 weer het beruchte Beachvolleybaltoernooi georganiseerd. In iets afgeslankte vorm – na stilstand tijdens Corona – is de editie 2022 weer enorm succesvol gebleken dus:

Beach-liefhebbers, opgelet !

Noteer nu zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2023 alvast in uw agenda!

Dan organiseert dé recreatieve volleybalvereniging Actief ’81 uit Westervoort voor de 28e keer het bekende, succesvolle en gezellige Beachvolleybaltoernooi bij natuurbad “De Waaij” in Westervoort tijdens het weekend in het teken van Westervoort in Beweging.

Vanaf half mei zullen de inschrijvingen worden opengezet. Hieronder treft u de reguliere info aan en kunt u zich uiteraard al voorinschrijven.

Op het mooie strandje van natuurbad De Waaij worden zowel de zaterdag als de zondag vier velden uitgezet, waar overdag teams (4 tegen 4) in verschillende poules hun wedstrijden spelen tussen ca. 09.30 en 17.00 uur.

Beachburgers
Uiteraard zorgen wij tijdens dit weekeinde weer voor de inrichting van een bar en een (overdekte) zitgelegenheid. Hier kunt u de nodige warme en koude drankjes nuttigen en ook diverse andere versnaperingen, met als topper onze bekende “Beachburgers”.
En u kunt natuurlijk weer rekenen op gezellige en “zonnige” beachmuziek. Naast het volleybal zullen op het terrein van de Waaij ook activiteiten worden georganiseerd voor de kinderen van volleyballers, supporters en bezoekers. Het programma duurt op zaterdag tot ca. 17.00 uur en op zondag tot ca 16.00 uur.

Inschrijvingen
Heeft u (weer) zin om op één of beide dagen aan dit toernooi deel te nemen? Wacht dan niet te lang en meldt u direct aan. Het inschrijfgeld bedraagt (vooralsnog) € 30,00 per team

LET OPin de recreatieve- en competitie-gemengde 4-4 poules dient er bij elke wedstrijd minimaal één dame in het veld te staan. Wij raden u aan per team in ieder geval één reservespeler mee te nemen. Ook dient u er rekening mee te houden dat er binnen uw team een scheidsrechter en een teller beschikbaar zijn.

Inschrijving is mogelijk vanaf nu tot en met  30 juni 2023, waarna wij aansluitend wedstrijdschema’s en programmaboekjes maken die ca 2 weken voorafgaand aan het toernooi digitaal zullen worden toegestuurd aan de contactpersonen van de ingeschreven teams.

Online inschrijven
Geef (bij voorkeur) op het online-inschrijfformulier hieronder duidelijk aan op welke dag en in welke poule u wilt spelen, vermeld eventueel een tweede keus. Gebruik per team per dag één formulier.

U ontvangt een automatische bevestiging op het opgegeven mailadres. Indien u die niet ontvangt gelieve met de organisatie contact op te nemen. Check in voorkomend geval ook uw SPAM-box. Alle inschrijvingen worden daarna nogmaals door de organisatie bevestigd. Uw papieren inschrijving kunt u inscannen en per mail verzenden aan secretariaat@actief81.nl .

Het inschrijfgeld dient tijdig te worden overgemaakt op IBAN rekening NL18INGB0004844264 t.n.v. C.T. van den Hof, Warmelolaan 5, 6825 BN ARNHEM, o.v.v. “Deelname Beachvolleybal 2023” met vermelding van Naam en Team. Let op de juiste datumnotering van de betaling (dd/mm/jjjj). Kijk ook goed of onderaan het formulier verschijnt met “Bedankt voor uw aanmelding. Uw inschrijving is verstuurd. U ontvangt een bevestiging per mail.”. 

Om teleurstellingen te voorkomen nog even dit: een team wordt pas als ingeschreven beschouwd als de aanmelding en het inschrijfgeld door de organisatie zijn ontvangen! Bij een ongelijke verdeling kunnen teams in overleg ingedeeld worden op een andere dag dan aangevraagd.

Wij verwachten, gezien de ervaring van afgelopen jaren, dat het gezellige en sportieve dagen zullen worden en hopen op uw deelname.
Reageer snel want vol is vol!

Met vriendelijke groeten,
namens de organisatie

Erik Willemsen                     e-mail: e.willemsen11@icloud.com   

Team/vereniging
Naam van team
Adres
Contactpersoon
Postcode / Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail
Voorkeursdag
Zaterdag 1e voorkeur
Zaterdag 2e voorkeur
Opmerkingen
Zondag 1e voorkeur
Zondag 2e voorkeur
Betalingsdatum (dd/mm/jjjj)