Woensdag Dames

Merel Berendsen

Michaela Berendsen

Riny Boss

Petra Hammes

Maya Hogewerf

Joke Huitinck

Fransien Kooiker

Albert Kooistra (trainer)

Marije Krechting

Leontien Berendsen

Emmy Seuren

Patrice Tubben

Karin Weernink

Jacolien van Wissen

Wilma Zaal

Ingrid Zijm

Esther Wolkenfelt

Woensdag dames

Het dames recreantenteam bestaat uit een gezellige groep enthousiaste dames die onder leiding van trainer/coach Albert wekelijks met veel plezier samen een kort trainingsprogramma volgen waarna er lekker tegen elkaar wordt gespeeld. De groep is groot, maar door de wisselende opkomst kan er toch vrijwel altijd door iedereen gespeeld worden.

De dames spelen elke woensdagavond van 20.30-22.00 uur in de Pals.

Ook in 2018/2019 spelen de dames met een team in de regionale recreantencompetitie (4 x per seizoen) in Pannerden op de woensdagavond. Op 26 september speelden de dames in de B-poule met ’t Peeske en Volti 76. Tegen ’t Peeske werd twee keer gelijkgespeeld en van Volti 76 werd twee keer gewonnen. Eindresultaat: Eerste in de poule met een coëfficiënt van 1,56, ’t Peeske had 1,16. Dus de dames Leontien, Marije (ook nog eens jarig), Riny, Petra, Wilma, Michaela en Karin gaan dus de volgende ronde weer naar de A-poule. De volgende speelavonden in Pannerden zijn op 14 november, 16 januari en 13 maart. Voor het wedstrijdschema en de uitslagen van het Nevobo seizoen 2018/2019 klik hier.

Het seizoen 2017/18: op 15 november werd de tweede ronde gespeeld in de A-poule.  Leontien, Marije, Merel, Riny, Wilma, Michaela en Petra lieten zien hoe leuk het volleybalspel kan zijn. Een spannende eerste partij tegen Loil2 (de latere kampioen) ging maar krap verloren. De tweede pot (Real was de tegenstander) werd een prima overwinning met heel erg leuk spel. Tegen Loil1 bestond er wat verwarring, want het leek net alsof we tegen hetzelfde team speelden als de eerste pot. Een beetje beduusd is er wel gespeeld, maar ging de partij wel verloren. Maar handhaving was het doel en dat werd eenvoudig bereikt. Op 17 januari ging het helaas niet zoals gehoopt. Rohda uit de B/Poule bleek veel te sterk voor Francien, Merel, Maya, Leontien, Michaela, Marije en Wilma en ook de wedstrijden tegen Loil gingen verloren, dus dat betekent dat we op 14 maart weer in de B-Poule starten. Daar dachten we het andere damesteam van Actief ´81 tegen te komen, maar die zijn juist gepromoveerd naar de A-poule. Is er gelukkig toch een team van Actief vertegenwoordigd op het hoogste plan. Op 14 maart was de laatste ronde in Pannerden, waarin na een paar leuke wedstrijden handhaving in de B-poule werd gerealiseerd.

Naast de wekelijkse trainingen is dit team ook buiten het volleybal actief en worden er leuke activiteiten en uitjes georganiseerd.

Ook neemt het team elk jaar deel aan het jaarlijks terugkerend Toons Recreantentoernooi dat door onze vereniging wordt georganiseerd.

Wanneer u zin heeft om te volleyballen en zich wilt aansluiten bij deze groep, bent u natuurlijk van harte welkom. Hierbij is het altijd mogelijk een aantal weken proef te draaien.