Maandag heren

NR 8

Albert Kooistra

NR 2

Carl Berendsen

NR 3

Jan Rasing

NR 1

Ishak Yildiz

NR 4

Martin Seuren

NR 5

Jos Boss

NR 6

Fred Mooiman

NR 7

Henk van den Broek

NR 9

Henk Vervegaard

NR 10

Max Regtering

Tristan Schoot

Heren Dinsdag Recreanten 2016 selectie

Het maandagavond Herenteam met Martin, Henk B., Ishak, Albert, Henk V. (bovenste rij) en Max, Fred, Jan en Jos (door de knieën). Carl was op reis.

Het heren recreantenteam bestaat uit een leuke groep enthousiaste volleyballers die op de maandagavond graag een fanatieke en sportieve partij volleybal tegen elkaar spelen. Wanneer de opkomst net te laag is wordt een combi gemaakt met de andere groep van de maandag, zodat er altijd gespeeld kan worden.

Deze herengroep speelt elke maandagavond van 21.00 uur – 22.30 uur in de Nieuwhof op het veld naast de recreanten gemengd. Daarbij wordt ook onderling nog wel eens een wedstrijdje gespeeld.

De heren nemen jaarlijks deel aan de regionale recreantencompetitie, die 4 x per seizoen op woensdagavond wordt gespeeld in Pannerden. De speelavonden in 2018/2019 zijn: 3 oktober, 21 november, 23 januari en 20 maart. Met enige voorzichtigheid plannen we ook het eindtoernooi alvast in: 7 mei in Terborg…..

Sponsor Puntkomma kan weer trots zijn op de heren, die nog wel wat spelers met ervaring kunnen meekrijgen in het enthousiaste spel. Elke maandagavond van 21.00-22.30 uur met gezellige nazit gegarandeerd!

Het team van 10 mei 2016

Martin, Max, Fred, Carl (coachend aanwezig), Albert, Jan (jarig!) en Ishak

Voor wedstrijdschema en uitslagen Nevobo seizoen 2017/2018 klik http://www.volleybal.nl/competitie/team/ckl8l0j-hr-1

Ook neemt het team elk jaar deel aan het jaarlijks terugkerend Toons recreantentoernooi dat door Actief ’81 wordt georganiseerd.

De heren zijn nog op zoek naar een aantal enthousiaste volleyballers die deze groep willen komen versterken om het plezier in volleybal te vergroten, dus aarzel niet en neem contact met ons op.
Wanneer u volleybalervaring heeft en zin hebt om fanatiek te volleyballen en zich wilt aansluiten bij deze groep, bent u van harte welkom. Hierbij is het altijd mogelijk een aantal weken proef te draaien. Enige volleybalervaring is gewenst.