Maandag heren

Heren Dinsdag Recreanten 2016 selectie

Het maandagavond Herenteam met Martin, Henk B., Ishak, Albert, Henk V. (bovenste rij) en Max, Fred, Jan en Jos (door de knieën). Carl was op reis.

Het heren recreantenteam bestaat uit een leuke groep enthousiaste volleyballers die op de maandagavond graag een fanatieke en sportieve partij volleybal tegen elkaar spelen. Wanneer de opkomst net te laag is wordt een combi gemaakt met de andere groep van de maandag, zodat er altijd gespeeld kan worden.

Deze herengroep speelt elke maandagavond van 20:15 uur – 21:45 uur in de Nieuwhof op het veld naast de recreanten gemengd. Daarbij wordt ook onderling nog wel eens een wedstrijdje gespeeld.

De heren nemen jaarlijks deel aan de regionale Nevobo recreantencompetitie, die 4 x per seizoen op woensdagavond wordt gespeeld in Pannerden. De speelavonden van dit toernooi staan vermeld op de evenementen kalender. Het eindtoernooi word gespeeld in sporthal De Paasberg te Terborg.

Sponsor Puntkomma Digital Creatives  kan weer trots zijn op de heren, die nog wel wat spelers met ervaring kunnen meekrijgen in het enthousiaste spel. Elke maandagavond van 20:15-21:45 uur met gezellige nazit gegarandeerd!

Het team van 10 mei 2016

Martin, Max, Fred, Carl (coachend aanwezig), Albert, Jan (jarig!) en Ishak

Voor wedstrijdschema en uitslagen recreantencompetitie Nevobo klik hier.

Ook neemt het team elk jaar deel aan het jaarlijks terugkerend Toons recreantentoernooi dat door Actief ’81 wordt georganiseerd.

De heren zijn nog op zoek naar een aantal enthousiaste volleyballers die deze groep willen komen versterken om het plezier in volleybal te vergroten, dus aarzel niet en neem contact met ons op.
Wanneer u volleybalervaring heeft en zin hebt om fanatiek te volleyballen en zich wilt aansluiten bij deze groep, bent u van harte welkom. Hierbij is het altijd mogelijk een aantal weken proef te draaien. Enige volleybalervaring is gewenst.