Dames 1

Dames 1 vorige seizoen

Dames 1  seizoen 17/18

 

 

 

 

 

 

Helaas, geen competitieteam meer bij de Dames.

De dames van Actief ’81 speelden tot 2022 in de Nevobo dames recreanten competitie in Pannerden vanwege een tekort aan speelsters om het nieuwe seizoen te kunnen aantreden in de reguliere competitie. Met veel inzet en plezier hebben zij afgelopen seizoen in ieder geval wel 4 keer in Pannerden in de recreantencompetitie gespeeld. Uiteindelijk zijn ze dit jaar in de hoogste A-poule gekomen en ook gebleven op de laatste speelavond. Voor seizoen 2022/2023 spelen de meeste dames op de Mix-avond. We hopen van harte het komende jaar nieuwe dames te mogen begroeten, zodat we weer een volwaardig Dames 1 in de reguliere competitie kunnen aanmelden.

Tot die tijd hebben de nog overgebleven dames er elk voor gekozen om mee te trainen bij een van onze andere recreantenteams. Dit doen ze echter niet allemaal bij het zelfde team maar op een voor een ieder best passende trainingsavond: maandag (gemengd) of dinsdag (gemengd). Zie de pagina speeltijden.

Het is jammer, maar deze gezellige damesgroep is nu dus even niet meer vast bij elkaar, maar zij geven de hoop nog niet op en zien graag nieuwe dames bij Actief ’81 komen die het jaar daarna bij voldoende speelsters voor Dames 1 de strijd weer met hun willen aangaan in de reguliere dames competitie.
Wil je met een voltallig team starten bij de vereniging neem gerust contact op en bespreek wat er mogelijk is, eventueel aangevuld met oud dames 1 speelsters.

Lijkt het je wat neem even contact op en train gewoon eens vrijblijvend mee.

Standen en uitslagen in de recreantencompetitie Nevobo: klik hier