Nieuws

40 jaar Actief 81

Geplaatst op: 13 juni 2022

Op 11 juni heeft Actief ’81 haar 40 jarig jubileum (eigenlijk in 2021) op een heel feestelijke wijze gevierd met bijna 70 gasten. Bij Wieleman zijn alle gasten prima verzorgd met een walking dinner en werd een avondvullend programma verzorgd. Na het welkomstwoord door Hans Noy hebben Fred Mooijman en Albert Kooistra een 12-tal jubilarissen in het zonnetje gezet. Twee leden werden nog even apart gehuldigd, omdat zij niet alleen vanaf het eerste uur lid zijn, maar ook omdat zij nog steeds actief zijn in de vereniging als speler, bestuurs- of commissielid. Cor van den Hof en Carl Berendsen werden daarom als Erelid toegevoegd aan de andere ereleden.

Toen kwam er een verrassing voor de langstzittende bestuursleden. Die werden door de leden in een weldadige zon gezet met bloemen, chocolade en een geweldige stoffelijke bijdrage, samengebracht door alle leden. Dit werd enorm gewaardeerd!

Na dit “officiĆ«le” deel startten Jurgen en Martijn een pub-quiz met in totaal 12 teams van ca 6 deelnemers. Na een ronde of zeven, waar tussendoor heerlijke gerechten (en drank) werd geserveerd, werd er een winnaar bekend gemaakt, die ondanks het protest en de motie van wantrouwen alsnog de eerste plaats mochten vieren. Team 11: gefeliciteerd. Ook Team 1 had hoog gescoord en werd tweede, het team met de twee “vegetariĆ«rs” werd derde (Team 5 dus). En toen kon Henk van Uhm los gaan als DJ met uiteraard jaren 80 muziek. Tot 00.00 uur werd er weer driftig bewogen alsof het een training was en voelde iedereen zich weer 40 jaar jonger. Kortom, een zeer geslaagde avond. In het foto-album zullen film- en fotobeelden te vinden zijn.

Binnenkort