Nieuws

2020 begint met 3 kampioenen

Geplaatst op: 23 januari 2020

Tijdens de Nevobo recreantencompetitie op 15 en 22 januari zijn er maar liefst 3 teams kampioen geworden. Op 15 januari werden bij de dames Actief ’81 zowel eerste in de A-poule als in de B-poule. En op 22 januari werd Actief ’81 – 1 kampioen in de A-poule ten koste van het tweede team van Actief. De broodjes kroket smaakten heerlijk, terwijl bij de dames de bitterballen met smaak werden genuttigd.

A-poule dames: jammer bij de dames was de vervelende blessure van Anouk. Maar met overwinningen op REAL en Rohda en een gelijkspel tegen Loil kon dames 2 de bitterballen laten aanrukken.

B-poule dames: slechts 1 setje verlies bij Dames 1, alle andere sets werden overtuigend gewonnen. Maar het belangrijkste blijft dat er lekker gespeeld wordt. En daar waren de dames het mee eens: het was een leuke volleybal-avond. t’Peeske en ACE 19 werden telkens met enthousiast spel en goed verdedigende acties omgezet in een reeks punten. De schrik om de blessure op het andere veld leidde alleen even de aandacht af, waardoor er 1 setje verloren ging. Dat werd de set erna meteen rechtgezet.

A-poule heren: het werd de gebruikelijke strijd tussen het eerste en tweede team van Actief. Meestal is het team van de maandag gemengd sterker (en gemiddeld 20 jaar jonger), maar zij konden dit keer geen vuist maken. Het team met Monir, Ishak, Richard, Jan, Fred, Albert en Tristan kon zonder setverlies (5 x winst, 1 x gelijk) de envelop met inhoud ophalen.

Wel is nu zeker dat er toch weer drie teams van Actief ’81 op het eindtoernooi in Terborg zullen optreden.